Over mij

vrijdag, maart 29, 2019

Hoi! Mijn naam is Lindsay!

Ik ben geboren en getogen in Nederland en op het moment ben ik woonachtig in één van de mooiste steden die Nederland heeft: Zutphen. Ik woon daar samen met mijn twee katten: Figaro en Percy.

Ik ben sinds kort afgestudeerd van het CIVAS voor de opleiding kruidengeneeskunde/fytotherapie. Al járen houd ik mij bezig met geneeskrachtige kruiden en vind het fijn om mensen te kunnen helpen die kampen met verschillende kwaaltjes, daar geen allopathische middelen voor willen gebruiken en dus hun heil zoeken in de kruiden. Mocht jij nou vragen hebben omtrent geneeskrachtige kruiden dan kun je me altijd een mailtje sturen. 

Ook houd ik me graag bezig met het maken van natuurlijke verzorgingsproducten. Héérlijk om hier mee bezig te zijn en mijn huid en haar zijn er ontzettend dankbaar voor. Ik vind het belangrijk om te weten wát ik op mijn huid smeer en, niet minder onbelangrijk, er zeker van zijn dat er geen dierenleed aan te pas is gekomen.

Dit blog ben ik in 2014 begonnen -eerst onder een andere naam- om te schrijven over ouderwetse recepten uit de jaren '20, '30 en '40. Samen met mijn voormalige partner was ik op een ontzettend leuke queeste om voor een jaar lang uitsluitend ouderwetse gerechten te koken die ik vond in oude kookboeken. Het heeft mij ontzettend veel geleerd over voedsel en hoe dat én onze smaak door de jaren heen is veranderd. Inmiddels heb ik ook 'modern' voedsel weer op het menu staan en ook daar blog ik graag over. 

Dit blog is een 'samenraapsel' van alles wat ik leuk vind; een 'outlet' voor mijn creativiteit. Hier vindt je alles over geneeskrachtige kruiden, natuurlijke verzorgingsproducten, plantaardig koken en food photography.

Als jij net zoveel als ik houd van geneeskrachtige kruiden en hun werking, plantaardig koken, natuurlijke schoonheidsproducten... dan weet ik zeker dat jij je op deze blog thuis voelt.

Mogelijk gemaakt door Blogger.