Over mij

maandag, mei 22, 2017

Hey daar, mijn naam is Lindsay Lane. De meeste mensen noemen mij Lin, en dat mag jij ook.

Ik ben geboren en getogen in Nederland en op het moment ben ik woonachtig in één van de mooiste steden die Nederland heeft: Zutphen. Ik woon daar samen met mijn 'partner in crime' Ben en onze twee katten: Figaro en Percy.

Ik ben opgegroeid in een creatieve familie, en ik heb creativiteit dan ook hoog in het vaandel staan. Ik hou er van om mijn creativiteit te laten zien door middel van fotograferen, koken, schrijven, tekenen en schilderen. En ik blog er ook graag over!

Ik begon dit blog in 2014, eerst onder een andere naam, om te schrijven over ouderwetse recepten uit de jaren '20, '30 en '40.

Samen met mijn partner was ik op een ontzettend leuke missie om voor een jaar lang uitsluitend ouderwetse gerechten te koken die ik vond in oude kookboeken. Het heeft mij ontzettend veel geleerd over voedsel en hoe dat, en onze smaak, door de jaren heen is veranderd.

Inmiddels heb ik ook 'modern' voedsel weer op het menu staan en ook daar blog ik graag over. Als jij net zoveel als ik houdt van koken, vegetarische (en vaak ook geheel plantaardige) recepten èn herbalisme, dan weet ik zeker dat jij je op deze blog thuis voelt.

Mijn motto: The world is full of magical things patiently waiting for our wits to grow sharper.
Mogelijk gemaakt door Blogger.