Over mij

donderdag, oktober 03, 2019

Hoi! Mijn naam is Lindsay!

Ik ben geboren en getogen in Nederland en op het moment ben ik woonachtig in één van de mooiste steden die Nederland heeft: Zutphen. Ik woon daar samen met mijn twee katten: Figaro en Percy.

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in medicinale kruiden, hun geschiedenis en hun folklore. Als kind zijnde vond ik het heerlijk om met kruiden te experimenteren, er over te lezen of ze te schilderen. Nu als volwassene is dat niet anders en heb ik er als gediplomeerd fytotherapeut/kruidengeneeskundige in 2018 mijn beroep van gemaakt.

Ook houd ik me graag bezig met het maken van natuurlijke (huid)verzorgingsproducten. Héérlijk om hier mee bezig te zijn. Mijn huid en  mijn haar zijn er ontzettend dankbaar voor. Ik vind het belangrijk om te weten wát ik op mijn huid smeer en, niet minder belangrijk, er zeker van zijn dat er geen dierenleed aan te pas is gekomen. Ik deel mijn recepten graag met je.

Dit blog is een 'samenraapsel' van alles wat ik leuk vind; een 'outlet' voor mijn creativiteit omtrent geneeskrachtige kruiden. Hier vindt je dan ook alles over geneeskrachtige kruiden, koken met kruiden, kruidenfolklore en natuurlijke verzorgingsproducten.

Als jij net zoveel als ik houd van geneeskrachtige kruiden en hun werking en natuurlijke schoonheidsproducten... dan weet ik zeker dat jij je op deze blog thuis voelt.

Mogelijk gemaakt door Blogger.